Summa summarum: tack för en fantastisk resa!
Ann, april 2024

Vi är mycket nöjda med resan. Allt har fungerat felfritt. Alla lodger och hotell har varit jättefina med proffsig personal. Maten har även den varit utmärkt. Vår guide och chaufför hette Marcus och en bättre guide kan man inte önska. Kunnig, lyhörd och väldigt serviceinriktad. Tack för en mycket bra resa.

Håkan och Pia, juli 2023

Vi är mycket nöjda med vår resa. Allt fungerade perfekt.
Lena och Sten, Sverige, februari 2020

Vi hade en helt underbar resa. Ett otroligt vackert land och trevliga o vänliga människor. Vi är supernöjda med resan och den hjälp vi fick …
Margaretha med resesällskap, Sverige, maj 2019

Vi är helnöjda – tio poäng av tio möjliga!
Catharina och Staffan, Sverige, oktober 2018

Vi är mycket nöjda, hela familjen hade en fantastisk resa. Tongai är supertrevlig att resa med och ville verkligen att vi skulle ha det bra.
Mikael, Sverige, juli 2018

Väl genomtänkt, planlagt enligt våra önskemål och bra tips. Tongai var en skicklig och ansvarstagande chafför. Hans fågelkunskaper var ovärderliga. Han var flexibel, vänlig och glad.
Peter och Kristina, Sverige, april 2018

Vilken fantastisk resa det blev! Allt fungerade perfekt och Tongai var en jättetrevlig och bra guide.
Håkan, Sverige, november 2017

Vi är överförtjusta. Barnen älskade Tongai.
Ola, Sverige, november 2016

Vi tycker det var en fantastisk och minnesvärd resa och skulle gärna uppleva mer av Namibia senare.
Stefan och Lisa, Sverige, april 2016

Vi njuter av minnena från resan. Det var en magisk upplevelse!.
Bettan och Stefan, Sverige, april 2016

Mycket trevlig resa med många intryck och upplevelser och, inte minst, mycket trevliga reskamrater.
Peter, Sverige, november 2015

Vi var helnöjda med resan och våra förväntningar överträffades. En fantastisk resa som gav oss ett minne för livet.
Björn och Helena, Sverige, november 2015

Vi var mycket nöjda efter vår fantastiska resa med Tongai Safaris. Den var lärorik, spännande och intensiv. Sammanfattningsvis var nog denna resa den bästa vi gjort.
Eva och Hans, Sverige, november 2015

Det var en fantastisk semester. Tongai vår guide var jättebra och mycket duktig på djur, särskilt småfåglar.
David, Heddy och Tessa, Storbritannien, november 2014

Vi hadde en fantastisk tur med mange gode opplevelser! Vi er meget fornøyde med både Namibia og vår guide, Bennie. Bennie var fleksibel og tålmodig, gav mange gode tips, og lærte oss mye om Namibia gjennom prat underveis på turen. Vi hadde aldri klart å utnytte uken så bra uten guiden, og er veldig godt fornøyde med at vi valgte dere fremfor å kjøre selv.
Bjørn-Viggo, Norge, oktober 2014

Vi är alla tre mycket nöjda med våran tur till Etosha. Det var över förväntan. Bra uppstyrt och jättegod mat!!
Sarah, Rebecka och Andreas, Sverige, september 2014

Våran resa var otroligt lyckad! Vi fick se alla djur vi ville. Maten var supergod. Tongai var väldigt trevlig och duktig. Tack så mycket för denna maffiga upplevelse! Det är något jag kommer minnas i resten av mitt liv.
Elvira, Sverige, juni 2014

Vi har absolut haft en superlyckad resa till Namibia! Vi kände oss väl omhändertagna och trygga redan från början när vi blev mottagna på flygplatsen. Tongai var en suverän guide som berättade mycket om allt, han hade mycket kunskap. Dessutom lagade han mycket god mat! Vi är helt enkelt supernöjda med vår resa och kan inte komma på något särskilt som vi tyckte var mindre bra! Hälsa Tongai!
Julia och Evelina, Sverige, juni 2014

Namibia gillade vi skarpt. Resrutten var mycket bra, vilka fantastiska platser, Sossusvlei o Dead Vlei, helt fantastiskt! Och vilken utsikt uppe på Dune 45.Vi hade också kunnat stannat ytterligare en natt i Swakopmund, var ute på båtturen, toppen.
Brith-Marie och Kjell, Sverige, februari 2014

Fantastisk resa med många upplevelser. En resa vi kommer att komma ihåg för livet. Vi är jättenöjda.
Gun och Göte, Sverige, november 2013

Totalintrycket av resan är mycket positivt. Många fantastiska och minnesvärda upplevelser både vad gäller djur och natur.
Inger och Lars, Sverige, november 2013

Helhetsintrycket är att vi gjort en väldigt intressant resa och att det har fungerat utmärkt. Tongai var mycket bra som guide, förare och kock.
Sven och Kristina, Sverige, juli 2013

Alt i alt ble mine forventninger til turen oppfylt. Vi opplevde veldig mye av både fugler, dyr, mennesker og natur. Jeg sitter igjen med et veldig godt inntrykk av både Namibia og Botswana og jeg vil gjerne dra tilbake til disse landene (før jeg drar tilbake til både Sør-Afrika og Tanzania). De lokale «arrangørene» – Tongai og Isac – gjorde alt i alt en kjempejobb … Jeg håper jeg vil få anledning til å reise med disse igjen.
Tore, Norge, januari 2013

Resans aktiviteter höll hög klass. Som helhet passade det oss perfekt.
Kjell och Anna-Stina, januari 2013

I maj 2011 var vi på safari i Namibia med Tongai Safari och tyckte det var en fantastisk tur. Nu har vi börjat fundera på en safari till….
Jeanette, Kjell och Alexander, Norge, mars 2012

Vi var jättenöjda med vår skräddarsydda tur till Etosha och Okonjima. Det som vi uppskattade var just att vi kunde få det precis som vi önskade i förhållande till när vi ville resa och vad vi ville uppleva, och att transport var inkluderat. Skräddarsydda lösningar är toppen!
Åsa och Thomas, mars 2012